Domov  ›  Avto

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti

Kljub previdnosti se nam v prometu pripetijo nezgode, v katerih ostalim udeležencem povzročimo škodo, ki smo jo dolžni povrniti. Po zakonu je zato za vsa motorna vozila, ki so vključena v promet, obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti.

Kasko zavarovanje avtomobila

Z obveznim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti ste zagotovili kritje škode, ki jo lahko povzročite soudeležencem v prometu, s sklenitvijo kasko zavarovanja pa poskrbite še za popravilo oziroma povračilo škode na lastnem vozilu.

Več...
Več...

Avtomobilsko zavarovanje voznika AO +

Človeško življenje je vredno veliko več kot pločevina. Z zavarovanjem voznika AO+, ki ga lahko sklenete kot dodatek k obveznemu zavarovanju avtomobilske odgovornosti, bo vsak voznik, ki bi z vašim vozilom povzročil prometno nezgodo, zavarovan za primer telesne poškodbe ali smrti.

Avtomobilska asistenca AXA

Pot je prijetnejša, če se lahko zanesete na pomoč v nesreči. V sodelovanju z zavarovalnico AXA smo vzpostavili program avtomobilske asistence, ki ga za minimalno dodatno premijo lahko priključite obveznemu avtomobilskemu zavarovanju (AO), v paketih Premium kasko, Super kasko in Osnovni kasko pa je že vključen.

Več...
Več...
Ostala avtomobilska zavarovanja
Zavarovanje motorjev

Motoristom ob sklenitvi zavarovanja motornega kolesa nudimo številne ugodnosti, kot je prenos bonusa z avtomobilskega zavarovanja, 40 % popust ob obveznem in 20 % popust ob kasko zavarovanju motorja za celo leto ter posebno ugodne popuste za člane moto klubov

Odkup prve škode

Zavarovanje za odkup prve škode lahko sklenete ob sklenitvi obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti z dodatnim zavarovanjem voznika AO+ ali pa pri kasko zavarovanju vašega vozila. Z doplačilom zavarovanec ne izgubi bonusa ob prvi prometni nesreči, ki jo povzroči v tekočem zavarovalnem letu.

Zavarovanje stroškov ponovnega opravljanja vozniškega izpita

S tem zavarovanjem si zagotovite kritje stroškov za ponovno opravljanje vozniškega izpita, če mu poteče veljavnost zaradi prekoračitve najvišjega števila izrečenih kazenskih točk.

Ob obveznem avtomobilskem in kasko zavarovanju ter zavarovanju voznika vam priporočamo še nezgodno zavarovanje oseb v motornem vozilu za primer nesreče.